Sunday, January 24, 2021

Windows 10 1809 download iso

Windows 10 1809 download iso
Uploader:Scanfer
Date Added:04.08.2016
File Size:57.85 Mb
Operating Systems:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:49762
Price:Free* [*Free Regsitration Required]





Updated ISO Images for Windows 10 Version


9/26/ · T he next major feature update of Windows 10 October Update, previously codenamed Redstone 5 (RS5), has gone gold with final RTM build of The Windows 10 October Update upgrades the Windows 10 to OS version The build was previously released to Windows Insiders in the Fast and Slow rings, and is expected to roll out to general public during the month of . 1/3/ · Windows 10 version is finally available for download since November 13, , and Microsoft is now slowly rolling it out to millions of compatible devices around the world. However, if you want to start using the new features and improvements right now, you can install the new version using the ISO file.. In addition to using Windows Update, there’s also the upgrade option using Windows. 11/13/ · Download Windows 10 ISO files (bit / bit) as the company has started releasing the latest October blogger.com: Rafia Shaikh.




windows 10 1809 download iso


Windows 10 1809 download iso


Перш ніж виконати оновлення, ознайомтеся з описом відомих проблем на сторінці відомостей про випуск Windows і переконайтеся, що це не вплине на ваш пристрій. Помічник з оновлення допоможе оновити Windows 10 до найпізнішої версії. Щоб розпочати, клацніть Оновити зараз. Спершу вам знадобиться ліцензія для інсталяції Windows  Якщо вона у вас є, завантажте та запустіть засіб створення носія.


Докладніші відомості щодо використання засобу див. Зверніть увагу : перш ніж інсталювати Windows 10, переконайтеся, що ваш ПК відповідає системним вимогам Windows Рекомендуємо також відвідати веб-сайт виробника вашого ПК, щоб отримати додаткові відомості про оновлення драйверів і перевірити апаратну сумісність вашого ПК.


Завантаживши й інсталювавши цей інструмент, ви можете за його допомогою дізнатися, як покроково налаштувати Windows 10 на своєму ПК.


Вибравши Windows 10, ви отримаєте доступ до всіх випусків цієї операційної системи, за винятком Enterprise. Щоб дізнатися докладніше про випуск Enterprise, windows 10 1809 download iso, перейдіть до Центру обслуговування з питань корпоративного ліцензування. Щоб створити інсталяційний носій USB-носій або DVD-диск для інсталяції нової копії Windows 10, проведення чистої або повторної інсталяції Windows 10, виконайте наведені нижче кроки:.


Якщо ви маєте Office або ранішу версію, і хочете виконати чисту інсталяцію Windows 10, знайдіть ключ продукту для Office. Відомості про місцезнаходження windows 10 1809 download iso продукту Office дивіться в статтях Пошук ключа продукту Office та Пошук ключа продукту для системи Office Оберіть мову, випуск і архітектуру розрядна або розрядна для Windows Ця таблиця допоможе вам визначитися з випуском Windows Виконавши етапи інсталяції Windows 10, перевірте наявність усіх необхідних драйверів пристроїв.


Клацніть ""Перевірити наявність оновлень"". Якщо потрібні додаткові драйвери, відвідайте сайт служби підтримки виробника відповідного пристрою. Драйвери для пристроїв Surface можна знайти на сторінці Завантаження драйверів і мікропрограми для Surface. Перш ніж встановити Windows 10, варто зберегти windows 10 1809 download iso своєї роботи та виконати резервне копіювання свого ПК.


Якщо ви використали засіб створення носія для завантаження файлу ISO з Windows 10, перш ніж виконувати наведені нижче windows 10 1809 download iso, потрібно записати його на DVD-диск. Щоб відкрити меню завантаження або змінити його порядок, зазвичай потрібно відразу після ввімкнення ПК натиснути клавішу як-от F2, F12, Delete чи Esc.


Щоб дізнатися, як отримати доступ до меню завантаження або змінити порядок завантаження для ПК, windows 10 1809 download iso супровідну документацію ПК чи перейдіть на веб-сайт виробника. Якщо ви змінили меню або порядок завантаження, але ПК й далі негайно завантажується в ОС, яку потрібно замінити, це може вказувати на неповне завершення роботи ПК. Щоб повністю завершити роботу ПК, натисніть кнопку живлення на екрані входу або в меню "Пуск" і виберіть пункт "Завершити роботу".


Якщо ви завантажили файл ISO із Windows 10, його буде збережено в обраному вами розташуванні. Якщо на вашому комп'ютері встановлено програму для запису DVD-дисків від сторонніх розробників, якій ви віддаєте перевагу та яку ви хочете використати для створення інсталяційного DVD-диска, відкрийте папку, у якій розташовано файл ISO, і двічі клацніть його.


В іншому випадку, клацніть файл ISO правою кнопкою миші, виберіть Відкрити за допомогою та виберіть програму, якій ви віддаєте перевагу. Якщо ви бажаєте використати записувач образів дисків Windows для створення інсталяційного DVD-диска, перейдіть до розташування файлу ISO.


Клацніть файл ISO правою кнопкою миші та виберіть Властивості. Після цього клацніть файл ISO правою кнопкою миші та виберіть Записати образ диска. Це призведе до оновлення вашої поточної операційної системи до Windows Завантажити Windows 10 Перш ніж виконати оновлення, ознайомтеся з описом відомих проблем на сторінці відомостей про випуск Windows і переконайтеся, що це не вплине на ваш пристрій.


Оновити зараз Конфіденційність, windows 10 1809 download iso. Бажаєте інсталювати Windows 10 на ваш ПК? Завантажити засіб Конфіденційність. Використання засобу для оновлення ПК до Windows 10 клацніть, щоб відобразити або приховати додаткову інформацію Цих вказівок слід дотримуватись у випадку, якщо: У вас є ліцензія для інсталяції Windows 10,  яку ви хочете інсталювати на свій ПК з Windows 7 або Windows 8. Оберіть Завантажити засіб і клацніть Виконати.


Для запуску цього засобу потрібні права адміністратора. Натисніть кнопку Прийняти на сторінці Умови ліцензіїякщо ви приймаєте умови ліцензії. На сторінці Що потрібно зробити? Якщо ви оновили свою операційну систему до Windows 10 на цьому ПК, а тепер хочете інсталювати її повторно, вам не потрібно вводити ключ продукту.


Ваша копія Windows 10 активується автоматично за допомогою цифрової ліцензії. Коли Windows 10 буде готовою до інсталяції, windows 10 1809 download iso, ви побачите відомості про параметри, windows 10 1809 download iso, що ви обрали, а також про те, що саме буде збережено під час оновлення. Клацніть Виберіть те, що слід залишити та виберіть потрібний варіант: Зберегти особисті файли та програмиЗберегти тільки особисті файли або Нічого.


Збережіть і закрийте всі відкриті програми та використовувані файли, і натисніть Інсталюватиколи будете готові. Для інсталяції Windows 10 знадобиться певний час, протягом якого ваш ПК буде перезавантажено декілька разів.


Не вимикайте свій ПК під час інсталяції. Щоб створити інсталяційний носій USB-носій або DVD-диск для інсталяції нової копії Windows 10, проведення чистої або повторної інсталяції Windows 10, виконайте наведені нижче кроки: Перш ніж завантажити засіб, переконайтеся, що маєте: Підключення до Інтернету інтернет-провайдер може стягувати плату за його використання. Ви створите або розрядну, або розрядну версію Windows Вимоги до системи.


Переконайтеся, що ПК відповідає системним вимогам Windows Мова Windows. Під час інсталяції Windows 10 вам потрібно буде вибрати ту саму мову, windows 10 1809 download iso, яку ви використовуєте зараз. Випуск Windows. Потрібно також вибрати відповідний випуск Windows. Windows 10 Enterprise недоступний у засобі створення носія. Щоб дізнатися більше, перейдіть на сторінку Центр обслуговування з питань корпоративного ліцензування англійською.


Продукти Microsoft Office. Якщо ви щойно придбали новий пристрій, що містить Officeперш ніж оновлювати його ОС до Windows 10, рекомендуємо активувати інсталювати Office.


Щоб активувати вашу копію Office, перегляньте статтю Завантаження та інсталяція програми Office домашнійOffice персональний або Office для студентів на ПК.


З додатковими відомостями можна ознайомитися в статті Оновлення ОС до Windows 10 на нових пристроях зі службою Office Використання засобу для створення інсталяційного носія: Оберіть Завантажити засібі клацніть Виконати.


Натисніть кнопку Прийнятиякщо ви приймаєте умови ліцензії. Увесь вміст USB-носія буде видалено. Файл ISO. Після завантаження файлу можна перейти до його розташування або вибрати Відкрити записувач DVD-дисків і діяти відповідно до вказівок, щоб записати файл на DVD-диск. Після створення інсталяційного носія виконайте наведені нижче інструкції для його використання. Використання створеного інсталяційного носія клацніть, щоб відобразити або приховати додаткову інформацію Перш ніж встановити Windows 10, варто зберегти результати своєї роботи та виконати резервне копіювання свого ПК.


Перезавантажте свій ПК, windows 10 1809 download iso. На сторінці Інсталяція Windows оберіть настройки мови, часу та клавіатури, а потім натисніть кнопку Далі. Виберіть Інсталювати Windows. На вкладці "Загальні" клацніть Змінити Клацніть файл ISO правою кнопкою миші та windows 10 1809 download iso Підключити. Щоб переглянути файли, розташовані всередині файлу ISO, клацніть його двічі.


Клацніть setup. Зайдіть на сторінку Центр обслуговування з питань корпоративного ліцензування англійською та увійдіть, щоб завантажити випуски Enterprise. Відвідайте сторінку Завантаження продуктів для навчальних закладівщоб завантажити випуски продуктів для навчальних закладів потрібно ввести ключ продукту. Надішліть відгук Виберіть один із варіантів. Виберіть один із варіантів. Що ми можемо зробити, щоб поліпшити цей сайт? Дякуємо вам за цінний внесок.


Read More





How to Download and Install an Earlier Version of Windows 10

, time: 5:58







Windows 10 1809 download iso


windows 10 1809 download iso

Download Windows 10 Disc Image (ISO File) the operating system you’re using won’t support the Windows 10 media creation tool and we want to make sure you can download Windows To use the media creation tool, visit the Microsoft Software Download Windows 10 page from a Windows 7. 5/8/ · How to Download link of windows 10 version iso I want to download windows 10 version Please help me a link? This thread is locked. You can follow the question or vote as helpful, but you cannot reply to this thread. I have the same question (29). Windows 10 Build is the final version of the October Update. It is available in the production branch and in the Semi-Annual Channel. Microsoft has updated the ISO images by integrating recent fixes and cumulative updates. Both the Media Creation Tool and the website point the user to Build which includes updates released [ ].






No comments:

Post a Comment